Bryn-Helsfyr i en tranformasjon

 
Bryn-Helsfyr i en tranformasjon
Bryn-Helsfyr-samarbeidet har inngått nye, reforhandlede og forlengede leieavtaler for til sammen ca. 14.300 kvm. De siste månedene har ferdigstilte boliger og kontorbygg fått hundrevis av nye beboere og ansatte, og flere tusen venter på å flytte inn i prosjekter som er under bygging.

Nylig ble det kjent at Thorn Norge AS, Håndverkeriet AS og Cloud Connection AS blir leietakere i NCCs nybygg Valle Wood, der 4Service skal åpne restaurant og et nytt servicetilbud i to av etasjene. Totalt er ca 3.000 kvm utleid i bygget. Samtidig fornyet Roche Diagnostics Norge AS og Roche Norge AS sine leiekontrakter med Entra for 3.100 kvm i Bryngsengfaret 6 for 5 nye år fra januar 2020. Det skriver Bryn-Helsfyr-samarbeidet i en pressmelding.

Nå melder Bryn-Helsfyr-samarbeidet om ytterligere 10 nye eller utvidede leieavtaler for totalt ca 8.200 kvm i området.

Bryn Eiendom har inngått 7 leieavtaler på totalt ca 5.100 kvm i sine eiendommer. Revisorkollegiet flytter inn i på 254 kvm i Østensjøveien 36. Brynklinikken Fastlegesenter utvider arealet til 419 kvm og forlenger avtalen i samme bygg, der også Jensen & Co forlenger leien på 291 kvm. Xledger AS har forlenget leieforholdet på ca 1.400 kvm i Østensjøveien 32, mens KDR – Konsulent Data og Regnskap flytter til 486 kvm i Brynsengveien 2. Convatec Norway AS har forlenget leieavtalen på 254 kvm i Nils Hansnes vei 2, der Mestergruppen utvider sitt areal til ca 2.000 kvm.

Gasmann Eiendom har fått Continental og YIT som nye leietakere på til sammen ca 1750 kvm i Fredrik Selmers vei 3. Eiendommen, som nylig har vært gjennom utbygging og omfattende rehabilitering og modernisering, har dermed ca 770 kvm ledig av totalt 11.000 kvm.

I Tveten Park har OneCo Electronics Norway AS utvidet sitt leieareal til 1315 kvm og forlenget leieforholdet til sommeren 2022.

NCC, Entra, Bryn Eiendom, Tveten Park og Gasmann Eiendom er blant ca 20 eiendomsaktører i Bryn-Helsfyr-samarbeidet, som jobber med å fremme områdets profil som et av Oslo og Hovinbyens mest attraktive kontor- og boligområder.

- Området har startet transformasjonen til en mer levende del av byen, der du kan både jobbe, bo, leve og oppleve. De siste månedene har ferdigstilte boliger og kontorbygg fått hundrevis av nye beboere og ansatte, og flere tusen venter på å flytte inn i prosjekter som er under bygging, sier Stig Jensen i Bryn-Helsfyr-samarbeidet i pressemeldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår