Brødrene Sunde as lanserer «Sunde Arctic»

 
Brødrene Sunde as lanserer «Sunde Arctic»Bildet: Sunde Arctic granulat før og etter ekspansjon
Brødrene Sunde as lanserer ny ekspanderbar polystyren (Isopor) som har 20 prosent bedre isolasjonsegenskaper. Det nye produktet kalt Sunde Arctic, tilbys i to varianter; til isolasjonsplater for alle typer bygg og til formstøpte byggesystemer.

- 20 prosent bedre isolasjonsegenskaper betyr i praksis at det brukes 20% mindre polystyren for å oppnå samme isolasjonsverdi og at 20 prosent mindre isolasjons-volum må transporteres til byggeplass. Nyvinningen er 100 prosent resirkulerbar og kan etter bruk gjenvinnes til nye produkter, skriver Brødrene Sunde as i en pressemelding.

Brødrene Sunde as har etter flere års produktutvikling, etablert et nytt produksjonsanlegg i Ålesund som fremstiller det nye produktet. Sunde Arctic er et sort ekspanderbart polystyrengranulat som pakkes og leveres i oktabiner på 1.150 kg. Sundes kunder bearbeider Sunde Arctic lokalt i sine ferdigvarefabrikker til isolasjonsprodukter for tak, gulv og fasade. Sunde Arctic anvendes bla. i produkter som skal tilfredsstille kravene til passivhus. Sunde Arctic kan anvendes både i nybygg og til renovering av bygg.

- Produktet er allerede i bruk i Sundes isolasjonsfabrikker i 6 land. Bruk av høyeffektiv isolasjon som Sunde Arctic, reduserer CO2 fotavtrykket fra bygninger og bidrar i betydelig grad til at Norge når sine klimamål i henhold til internasjonale forpliktelser, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår