Bravida styrker seg i Orkdal

 
Bravida styrker seg i OrkdalBildet: Fra venstre: Styreleder og medeier i Orkdal Installasjon, Birger Steen, sammen med regiondirektør Midt i Bravida Norge, Petter Storhaug. Foto: Avisa Sør-Trøndelag
Bravida overtar virksomheten til Orkdal Installasjon AS med virkning fra 1. desember 2019.

Selskapet omsetter i dag for ca. 17 millioner kroner og har 14 medarbeidere. Overtakelsen vil styrke den virksomheten Bravida i dag har i Orkdal ytterligere, og med det legge grunnlag for videre vekst for Bravida i området. I dag leverer Bravida elektro- og rørleggertjenester i området. Bravida overtok i fjor virksomheten i Orkla Elektriker AS.

– Vi er glade for at vi er kommet til enighet med Orkdal Installasjon AS om kjøp av virksomheten. Vi ser på Orkdalsregionen som et meget attraktivt marked, et marked som vi ytterligere ønsker å styrke oss i. Oppkjøpet vil således utgjøre et flott tilskudd av god og etterspurt kompetanse i disse områdene, sier regiondirektør Petter Storhaug, i Bravida Norge AS, i en pressemelding.

Styreleder og medeier i Orkdal Installasjon AS, Birger Steen, mener dette er en god løsning for både ansatte og kunder i Orkdal Installasjon AS:

– Vi oppfatter Bravida som en seriøs og kompetent ny eier. Virksomheten og de ansatte kan dermed fortsette sin gode utvikling, nå som del av et større selskap med både el-installasjon, VVS og ventilasjon i sin kjernevirksomhet, sier Birger Steen. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår