Bravida kjøper Volt Elektro AS

 
Bravida kjøper Volt Elektro AS– Dette blir spennende og positivt for alle parter, sier Anders Byholt, daglig leder og majoritetseier i Volt Elektro AS
Bravida kjøper 100 % av aksjene i Volt Elektro AS med virkning fra 1. april 2021. Oppkjøpet vil styrke elektrovirksomheten Bravida har i Asker og Bærum i dag, spesielt innenfor servicesegmentet.

Volt Elektro har fokus på elektrikertjenester knyttet til ROT-markedet som baserer seg på rehabilitering, ombygging og tilbygg, spesielt rettet mot næringskunder.

Selskapet ble startet i 2016 og har kontor på Billingstad i Asker. Selskapet har 6 ansatte og omsetter for omkring 11 millioner kroner i året.

Kundene fordeler seg på omkring 90 % næringskunder, entreprenører eller offentlige kunder med prosjekter og faste rammeavtaler, og 10 % privatkunder. Majoriteten av omsetningen kommer fra enkeltprosjekter mot faste kunder, de fleste i området Oslo, Asker, Bærum. Heggedal, Røyken, Hurum og Drammen.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Volt Elektro inn i Bravida i Asker. Vi har fra før god aktivitet i området og ser fram til ytterligere utvidelse med flere dyktige medarbeidere på laget. Vi er glade for at vi gjennom oppkjøpet også har fått på plass en ny leder for avdelingen i Asker. Anders Byholt, i dag daglig leder i Volt Elektro vil fra 1. april overta etter meg som leder for Bravidas avdeling Asker Elektro, forteller Martin M. Andersen, regiondirektør i Region Nedre Viken og fungerende avdelingsleder for Asker Elektro i Bravida Norge, i en pressemelding.

– Dette blir spennende og positivt for alle parter. Vi ser frem til å bli en del av landets største totaltekniske entreprenør med de muligheter det gir for både oss og kundene våre, forteller Anders Byholt, daglig leder og majoritetseier i Volt Elektro AS.

 

 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår