Brakkerigg fra Malthus Uniteam til 3 millioner til nye SUS

 
Brakkerigg fra Malthus Uniteam til 3 millioner til nye SUSBildet: Fra venstre, Ragnhild Mirjam Bøe, prosjektleder logistikk Nye SUS, Lars Egil Borsheim, prosjektleder bygg Nye SUS, Espen Horpestad, selger, Arturas Janulevicius og Geir Malec, alle tre fra Malthus Uniteam. Foto: Nye SUS
Aktiviteten øker på Nye SUS og nå skal Malthus Uniteam AS levere kontorbrakkerigg til byggeprosjektet verdt over 3 millioner kroner inkludert mva. I tillegg kommer eventuelle opsjoner.

Helse Stavanger/Nye Stavanger universitetssjukehus er i god fremdrift. Nå utvides brakkekapasiteten for å gi flere kontorer til mannskapene på byggeplassen, samtidig som det sikres bedre og tilstrekkelig avstand mellom alle som skal ha sin arbeidsdag i brakkene på byggeplass.

-Det blir stadig flere folk her på byggeplassen, og de skal ha kontorer, samtidig som vi skal etterleve FHIs smittevernregler. Etter hvert kommer vi nok til å trenge bedre kapasitet på mannskapsbrakkerigg også. Nå har vi inngått avtale om dette med Malthus inkludert mulige opsjoner for fremtidige behov, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for Nye SUS.

I første omgang er det avtalt leie av kontorbrakkerigg for et år, med opsjoner om forlengelse av leietiden og for leie av flere mannskapsbrakkerigger.

-Dette gir oss fleksibiliteten vi trenger for å alltid kunne sørge for at folk har tilgang til arealer som er tilpasset behovet og avstandsrådene, sier Johanson.

-Dette er en viktig avtale for oss, og vi er stolte over å vinne kontrakt her, som per nå er landets største byggeplass. Nye SUS trenger bedre plass og det trenger de raskt, og det skal vi fikse, sier Bjarte Brunes, anbudsansvarlig i Malthus Uniteam AS.

Malthus gjør de seg nå klare til å levere en kontorbrakkerigg som skal leies til Nye SUS for et år. De er også parate til å imøtekomme eventuelle avrop på opsjoner, i form av både forlengelse av leietid opp til tre år og levering av inntil to mannskapsbrakkerigger.

-Vi er stolte over at vi klarer å holde aktiviteten oppe her på byggeplassen, og det blir ikke mindre travelt fremover. Alle som er her gjør sitt for å jobbe sikkert, inkludert å holde smitteavstand. Derfor er denne avtalen en god markering av at vi holder farten oppe, sier Johanson.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår