BMI forlenger garantien på sine beste ståltakpanner

 
BMI forlenger garantien på sine beste ståltakpannerBildet: AerodeDek Quadro Plus, matt sort
BMIs ståltakpanner vil fra 2020 være kjent som BMI AeroDek. Med det nye navnet følger enda flere muligheter for kunden og en av markedets beste garantiordninger.

I over 40 år har BMI produsert ståltakpanner på lisens. Ståltakpanner fra BMI dekker allerede tusenvis av norske hustak. Fra 2020 vil det populære takproduktet være kjent som BMI AeroDek.

– Vi har lenge ønsket mer kontroll i forbedringen og videreutviklingen av ståltakpannene, spesielt i et klima som stadig blir våtere. Det får vi med et egeneid produkt som BMI AeroDek, sier Andreas Fritzsønn, administrerende direktør i BMI (tidligere Zanda, Monier og Icopal), i en pressemelding.

I et våtere klima er boligen utsatt for vannskader. Forsikringen dekker derimot ikke en vannlekkasje utenfra, som vannlekkasje gjennom taket. Antall registrerte vannskader utenfra var ifølge Finans Norge 36 855 i 2018 og 2019. Til sammenligning var tallet 19 194 i 2008 og 2009.

– Dette er da nesten en fordobling på ti år. BMI AeroDek er testet og utviklet for å stå imot et barskt og vått klima, og er markedets mest fleksible system for de som ønsker tette og pene tak i værutsatte områder. Vi skal forsterke oss som den ledende aktøren i Europa på ståltakpanner.

BMI AeroDek finnes i ulike design og prisklasser. Fellestrekket er at de benytter en egenutviklet kombinasjon av galvanisering og akrylbelegg/pulverlakk for å beskytte stålet fra korrosjon i flere generasjoner.

– Vi er svært stolte av å presentere to produkter med 40 års garanti i Pluss-kategorien. Det er en av markedets beste garantiordninger, forteller Fritzsønn.

Det er AeroDek Tradition Pluss og AeroDek Robust Pluss som får utvidet garantien under nytt navn.

– Fremover får vi større frihet til å utvikle enda mer fleksible systemer, takket være store investeringer i innovasjon og produktutvikling. Resultatet er flere produkter i flere prisklasser, rikere fargevalg på sikt, og smartere og mer helhetlige systemer, sier Fritzsønn.

Les mer om BMI AeroDek her
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår