Blir sjef for Toppindustrisenteret

 
Blir sjef for Toppindustrisenteret
DIGITALNORWAY – Toppindustrisenteret er et nasjonalt, næringslivsdrevet initiativ for å digitalisere Norge. Bak initiativet står mange av Norges største virksomheter sammen med myndighetene og en rekke av Norges ledende universiteter og forskningsinstitusjoner.

Toppindustrisenteret AS har nå tilsatt Tor Olav Mørseth (36) som sin første administrerende direktør. Mørseth er utdannet ved Norges Handelshøyskole og Copenhagen Business School, og har frem til nå vært sjefredaktør i Adresseavisen.

- Norsk næringsliv må utnytte digitaliseringen til å skape en ny generasjon vinnere. Jeg ser frem til å gjøre DIGITALNORWAY – Toppindustrisenteret til en viktig premissgiver for og bidragsyter til dette, sier Tor Olav Mørseth.

- Mørseth har lang erfaring med å lede tradisjonelle virksomheter langs digitaliseringens frontlinje. Vi er svært fornøyd med at han nå tar oppgaven med å skape det kompetanse-navet og den arenaen for digital vekst som DIGITALNORWAY skal være, sier styreleder Walter Qvam.

- Digitalisering er et maratonløp med mange etapper. Lederjobben i DIGITALNORWAY vil handle om å motivere norsk næringsliv til å finne morgendagens løsninger, og bistå dem gjennom kritiske faser. Skal vi lykkes, må vi stå sammen på tvers av selskaper og på tvers av bransjer, sier Mørseth.

Mørseth vil tiltre stillingen 1. august

Om Tor Olav Mørseth
Tor Olav Mørseth (født i 1980) har økonomiutdannelse fra Norges Handelshøyskole i Bergen og en MBA fra Copenhagen Business School. Han har også studert kinesisk språk og kultur ved Universitetet i Oslo.

Mørseth begynte karrieren som økonomijournalist i Bergens Tidende, der han siden ble nyhetsredaktør, utviklingsredaktør og produktdirektør med særlig ansvar for satsingen på digitale medier. I 2015 tiltrådte han stillingen som sjefredaktør i Adresseavisen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle