Blir ny regionsjef i Bonava

 
Blir ny regionsjef i BonavaBildet: Matilda Vinje
Matilda Vinje (34) fra Asker er ansatt som regionsjef i Bonava med kontor i Oslo. Hun blir en av få kvinnelige toppledere innen bygg og anlegg i Norge.

Bonava ønsker å bli veldig synlig i regionen i tiden framover, og Vinje får blant annet ansvar for flere hundremillionerssatsinger på eiendomsutvikling i tiden som kommer.

– Jeg er vokst opp i Asker, og bodde der til jeg var rundt 20 år. Sånn sett blir det veldig hyggelig å blant annet bidra til eiendomsutvikling i deler av mine barndoms- og ungdomstrakter.  Jeg ser frem til å lede arbeidet med å gjøre Bonava til en sterk merkevare, sier Vinje.

Matilda Vinje har de siste fire årene vært direktør for AF Eiendom, som er AF Gruppens selskap for eiendomsutvikling. Bonava, som er blant de største boligbyggerne i Nord-Europa, etablerte seg i fjor høst i hovedstaden gjennom oppkjøp av eiendomsselskapet Urbanium. Vinje er utdannet sivilingeniør fra NTNU på linjen for industriell økonomi og teknologiledelse, og var utvekslingsstudent ved University of New South Wales. Hun jobbet deretter i to år som strategisk rådgiver i Boston Consulting Group, før hun i 2013 begynte i AF Gruppen med risikostyring som arbeidsfelt. I 2015 ble hun utnevnt til direktør for kvalitets- og risikostyring i konsernet, og året etter til leder for AF Eiendom.

Har store ambisjoner

– Bonava har store ambisjoner for satsingen på Østlandet, og vi har med ansettelsen av Matilda Vinje fått en person med svært gode forutsetninger for å organisere og lede virksomheten på en ypperlig måte, sier leder for Bonava i Danmark og Norge, Kristina Olsen, i en pressemelding.

Hun viser til at Bonava med oppkjøpet av Urbanium fikk tilgang til en attraktiv portefølje på ni prosjekter med i alt om lag 1000 boenheter, og dyktige medarbeidere som er integrert i Bonavas organisasjon.

– Østlandet har det mest vekstkraftige boligmarkedet i Norge, og vårt mål er å oppnå en betydelig markedsandel ved å tilby prisvennlige og bærekraftige boliger, sier Matilda Vinje.

Bærekraft og gode nabolag

Som leder for AF Eiendom har Matilda Vinje skaffet seg betydelig erfaring, blant annet fra byutvikling på Hasle i samarbeid med Höegh Eiendom.
– Bonavas styrke er evnen til å forstå hva kundene ønsker seg og dermed kunne bygge boliger med høy kvalitet innenfor økonomiske rammer folk flest har råd til. Jeg gleder meg til å lede et lag som skaper gode kundeopplevelser for boligkjøpere på Østlandet. Vi skal forene et sterkt søkelys på bærekraftige løsninger med utvikling av gode nabolag, sier den nye regionsjefen.   

Matilda Vinje er gift og er mor til to barn. Hun startet som regionsjef etter avsluttet fødselspermisjon 1. august, og vil også inngå i ledergruppen for Bonava i Danmark og Norge.

Fakta om Bonava:
Bonava er et av Nord-Europas ledende boligutviklingsselskaper. Bonava har skapt hjem og nabolag siden 1930-årene. Bonava har 2100 medarbeidere i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, St. Petersburg, Estland og Latvia, med en omsetning på 14 milliarder SEK i 2018. Bonavas aksjer er notert på Nasdaq børsen i Stockholm. Joachim Hallengren er selskapets administrerende direktør. I Norge har selskapet to kontorer; i Bergen er det 48 ansatte, mens Oslo er i kraftig vekst, og har i dag nærmere 15 ansatte. Målet er 24 ansatte i løpet av 2020 i hovedstaden.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår