Blir ny finanscontroller i Höegh Eiendom

 
Blir ny finanscontroller i Höegh Eiendom
Carsten Solberg vil i løpet av kort tid tiltre stillingen som ny finanscontroller i Höegh Eiendom. Tidligere har Carsten jobbet som utleiesjef og markedsansvarlig for selskapets portefølje i Ski.

Nå får han blant annet ansvaret for lønnsomhetsvurderinger, styrerapportering og forhandlinger med og oppfølging av selskapets långivere. 

Carsten er 29 år gammel og er utdannet Siviløkonom fra Copenhagen Business School og Handelshøyskolen BI. Tidligere har Carsten erfaring fra Storebrand, DNB og Nordea hvor arbeidsoppgavene i hovedsak har bestått av å kartlegge og håndtere risiko.

 - Vi har stor tiltro til Carsten, som har gjort en meget god jobb med utleie av våre eiendommer i Ski. Han har vist god forretningsforståelse i vårt samarbeid og jeg er glad for å kunne tilby han en mulighet til å utvikle seg videre innen finans og investering og dermed få en bredere kompetanse i bransjen, sier Birthe Smedsrud Skeid, CFO i Höegh Eiendom i en pressemelding.

 - Jeg gleder meg til å ta tak i nye arbeidsoppgaver og lære mer om finans og finansieringen av eiendomsprosjekter. Selskapet er inne i en fase med mange store byggeprosjekter og det vil ikke mangle på spennende arbeidsoppgaver i min nye stilling, sier Carsten Solberg, finanscontroller i Höegh Eiendom.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår