Blir daglig leder i KVINT Fasade

 
Blir daglig leder i KVINT FasadeBildet: Sissel Tonstad fra Sandnes er ansatt som daglig leder i KVINT Fasade.
Sissel Tonstad er ansatt som daglig leder i KVINT Fasade, Hun har fått jobben med å bygge opp selskapet, som skal satse på bærekraftige og helhetlige fasadeløsninger til det mer eksklusive markedet

I september 2018 gikk vestlandsbedriftene EGE Dører, FØRRE Vinduer og GAPO Porter sammen om å etablere KVINT Fasade, som offisielt ble åpnet på vårjevndagen 20. mars, med nytt studio på Skøyen i Oslo.

- Vi er fornøyd med starten, og ser allerede synergieffektene med å inngå et slikt samarbeid under et felles konsept. KVINT er blitt et naturlig og faglig bindeledd mellom bedriftene, som gjør at vi alle får et større nedslagsfelt samtidig som markedet får et mer helhetlig tilbud. Høy kvalitet i design, råvarer, detaljering og skreddersydde løsninger er de viktigste ingrediensene. sier Sissel Tonstad i en pressemelding.

- I vårt nye studio har KVINT fokus på å bygge opp en solid materialbank med enkel tilgang til ulike vareprøver og materialer i tre, glass og stål, til fargeprøver i form av vifter og ulike overflatebehandlinger og tekniske løsninger som låskasser, håndtak og ny teknologi. Dette gir gode forutsetninger for å designe såkalte MoodBoards sammen med arkitekter og byggherrer, sierTonstad.

Prinsippet MoodBoard er en arbeidsmetode hentet fra arkitekter og industridesignere som er avhengig av å se totalen i et prosjekt og i et oversiktlig format.
- Fordelen med å være flere selskaper bak en slik satsing, er at man har større ressurser og at vi kan ta en sterkere posisjon mot det markedet man har tro på, mener hun.

- Vi er tre solide norske trevarebedrifter som tør å satse, og oppstarten av KVINT har allerede fylt et tomrom i markedet og konseptet vårt er forstått og godt mottatt. Bærekraft og tre er en viktig del av fremtiden, det er dette som driver oss, avslutter Sissel Tonstad.

FAKTA:

KVINT Fasade leverer bærekraftige fasadeløsninger i tre med fokus på dør-, vindu- og portprodukter av høy kvalitet. KVINT skal være en ressurs som inspirerer og bidrar til kreative og innovative løsninger i et nært samarbeid med arkitekter og byggherrer.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår