Blir bedre toppledergrupper med møter

 
Blir bedre toppledergrupper med møterDirektør Hilde Singsaas i Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ). (Foto: DFØ).
350 toppledere i staten, fra 12 departementer og 36 direktorater, har i løpet av de siste tre årene lært av hverandre på en ny type arena. Dette gjør dem til bedre ledergrupper, viser en ny rapport.

I rapporten Konstruktiv uro – toppledelse i staten, forteller topplederne om en hverdag med endring, uforutsigbarhet og dilemmaer.

Program for toppledergrupper er en unik form for topplederutvikling der deltakerne kan lære av hverandre på tvers av virksomheter.

– Topplederne opplever å ha møtt likeverdige diskusjonspartnere, sett fellestrekk og oppnådd større åpenhet om det som går bra og ikke så bra, sier direktør Hilde Singsaas i Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ), i en pressemelding.

Hun sier at rapporten viser at toppledergruppene fungerer bedre etter programmet.

Målet med programmet er å utvikle mer effektive og strategiske toppledergrupper. Programmet videreføres nå med nye kull med toppledergrupper.

Rapporten om toppledergrupper ble publisert av Direktoratet for forvaltning og ikt (Difi) i desember.1. januar 2020 fikk DFØ fagansvaret for ledelse og organisering i staten. Disse fagområdene ble flyttet fra Difi til DFØ.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår