Bli med på Fang energityven 2020

 
Bli med på Fang energityven 2020Er du klar for Fang energityven 2020? Her fra fjorårets jakt med Undervisningsbygg.
Onsdag 7. oktober 2020 fanger vi energityver. Da går vi manngard i yrkesbygg over hele landet etter at mørket har senket seg. Du kan delta ved å fange energityver i dine egne bygg og sende resultatet til Grønn Byggallianse!

Ventilasjon-, varme- og lysanlegg i både bygg og parkeringsarealer som ikke slår seg av. Pumper, reklameskilt og PC-skjermer som står på. Det er noen av de mange energityvene som stjeler kilowatt-timer etter at dørene til offentlige og private bygg er låst og de ansatte har tatt kvelden.

kampanjen Fang energityven jakter vi på disse energityvene i bygg over hele landet. Resultatet blir presentert på frokostmøte om grønn drift 29. oktober.

Ved å finne energityver kan du sette i gang enkle og virkningsfulle tiltak, som også gir læring for de ansatte. Disse tiltakene koster lite eller ingenting og gir gode resultater – både for miljøet og for bunnlinja.

Det er enkelt å delta i Fang energityven.  

Gå inn på denne siden for å finne ut hvordan din bedrift kan delta. Her finner du også skjema for å levere inn resultatene innen 23. oktober. 

Har du spørsmål? Ta kontakt med Lucy Kongevold Fjermeros i Grønn Byggallianse.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår