BIM-Tekniker bruer og samferdselskonstruksjoner

 
BIM-Tekniker bruer og samferdselskonstruksjoner
Ønsker du å jobbe i noen av Norges mest innovative og nytenkende bru- og samferdsels prosjekter innenfor BIM? De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter med fokus på utvikling og leveranser av komplekse BIM- og modellbaserte samferdselskonstruksjoner. Bransjen er i stor utvikling og vi ønsker å styrke vårt team innenfor området for å være i front av bransjen. Er du på jakt etter nye utfordringer? Så les mer her.

DU ER NYSKJERRIG, ENGASJERT OG ØNSKER Å BIDRA I VARIERTE, AMBISIØSE OG INNOVATIVE BIM-OPPDRAG

COWI er på jakt etter deg som ønsker å være med på digitaliseringen og utviklingen av BIM i bru- og konstruksjonsmiljøet vårt. For tiden jobber vi med flere bruprosjekter med stort fokus på innovative BIM-modeller og løsninger. I en årrekke har COWI vist seg som en av frontløperne innen bruk og utvikling av BIM, både i Norge og internasjonalt. Bransjen setter kontinuerlig nye krav til mer komplekse og innholdsrike modeller, løsninger og leveranser i våre tverrfaglige samferdselsoppdrag, og vår ambisjon er å fortsette å være bransjeledende på bruken av BIM innen bru- og samferdselsprosjekter.

Som BIM-tekniker i COWI får du særlig ansvar for utarbeidelse av BIM-modeller av bru- og samferdselskonstruksjoner. I tillegg vil oppgavene ha fokus på utvikling av prosesser og systemer. Ditt ansvar blir å sørge for at krav om bruk av – og leveranser knyttet til – BIM, blir ivaretatt i oppdragene. Du vil jobbe tett sammen med prosjektteamene våre, både i prosjektene og mot en utviklingsgruppe. Det vil også være muligheter for å jobbe med våre internasjonale avdelinger innenfor området. BIM-koordinering og arbeid med visualisering og presentasjoner vil også være aktuelle arbeidsoppgaver. 

Virker dette interessant, og har du gode evner og erfaringer innenfor området? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Din kompetanse:

 • Fagskoleingeniør/ingeniør/sivilingeniør med erfaring med utarbeidelse av BIM-modeller
 • Gode ferdigheter i en eller flere programvaresystemer som Tekla, Revit, Solibri og Novapoint
 • Erfaringer og/eller kjennskap til programmeringsverktøy (som Rhino Grasshopper, Dynamo eller liknende)
 • Gode generelle datakunnskaper

Dine egenskaper:

 • Du er nysgjerrig og evner å omstille deg med de endringene som markedet krever.
 • Du jobber strukturert og nøyaktig.
 • Du har gode språkkunnskaper på norsk og engelsk; både skriftlig og muntlig.
 • Du er god på å skape relasjoner, jobber aktivt for å ha et relevant nettverk, og jobber målrettet.
 • Du har god forståelse av relevant arbeidsmetodikk og prosesser innen bruk av modell, de tekniske utfordringene rundt modellering.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Medarbeiderutvikling er en prioritert oppgave i COWI, og vi jobber derfor systematisk for at du skal få gode muligheter for både faglig og personlig utvikling.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 20. november 2018

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson: Erik Sundet, e-post: esu@cowi.com, tlf: 415 64 897.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår