Biltema bygger ut et av Nordens største sentrallager

 
Biltema bygger ut et av Nordens største sentrallagerBiltema ekspanderer. Innfelt: Bjarne Sandberg, som er administrerende direktør i Biltema Logistics. (Foto: Biltema).
Biltema ekspanderer kraftig på hovedlageret sitt i Halmstad i Sverige. Målet er å doble antall varehus de kommende årene.

 - Nå starter vi med å bygge et nytt lager på 85.000 kvadratmeter. Det blir vårt definitivt største lagerbygg. Totalt kommer lagerplassen vår til å bli på 350.000 kvadratmeter, sier Bjarne Sandberg Administrerende direktør i Biltema Logistics, som har ansvaret for lageret i en pressemelding.

Byggeprosjektet startes i sommer, og det nye lageret ventes å være ferdig i 2021.

 - I tillegg til dette, ønsker vi å utvide eksisterende lager i havneområdet, for å takle økningen av varer som blir fraktet med båt. Men dette avhenger i stor grad hvordan det går i forhandlingene med kommunen, forteller Sandberg.

Målet er at det nye lageret skal være effektivt og miljøvennlig.

 - Miljøspørsmålet er sentralt for oss. Derfor kjører Biltema toget daglig, hovedsakelig til norske varehus. I det siste har vi også begynt å sende varer med båt til varehus i Finland. Vi håper at svenske politikere og myndigheter endrer fokus, slik at vi kan ta i bruk mer tog-og båttransport til svenske varehus. Dessverre går det tregt i Sverige, sier Sandberg i meldingen.

 

 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår