Betonmast bygger Kastanjen

 
Betonmast bygger KastanjenBildet: Dag Stenersen, avdelingsleder, Betonmast Innlandet (venstre), Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder, Conceptor Bolig AS og Nils Raymond Laeskogen, daglig leder, Betonmast Innlandet (til høyre).
Conceptor Bolig AS, som har ca. 2.400 leiligheter under utvikling i InterCity-området, har valgt Betonmast til entreprenør for Kastanjen-prosjektet i Hamar.

Prosjektet omfatter 87 leiligheter med parkeringsplasser rett ved innkjøringen til Hamar sentrum på Briskeby, rett ved politistasjonen. Det blir første leilighetsprosjektet på Briskeby på over 20 år.

– Salgsstart vil gå av stabelen i januar 2021 og byggestart er planlagt til neste sommer. Vi har allerede en liste med 180 interesserte, sier Lasse Skjelbred, adm. direktør i Conceptor Bolig AS, i en pressemelding.

Dermed kan de første leilighetene tas i bruk sommeren 2023.

Totalentreprisen har en verdi på cirka 228 millioner norske kroner, ekskl. mva.

– Jeg er stolt av medarbeiderne våre, som nok en gang drar i land et flott prosjekt. Også i dette prosjektet ser vi at samarbeid og samspill kommer prosjektet og alle parter til gode, uttaler Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast.

Betonmast-konsernet omsatte for 6,7 mrd i 2019, har 1.000 medarbeidere og består av 10 lokale entreprenørselskap i Norge og 6 entreprenørselskap i Sverige. Selskapet bygger alt fra større boligprosjekter til nærings- og offentlige bygg. Betonmast er en betydelig aktør innenfor bygging for det offentlige, og besitter spesialkompetanse på prosjektutvikling og samspillskontrakter.

– Vi gleder oss stort til å komme i gang med prosjektet, sier Nils Raymond Laeskogen, daglig leder for Betonmast Innlandet. I Innlandet har selskapet 100 medarbeidere, hvorav 50 egne fagarbeidere innen tømmer og betong. 4 lærlinger inngår i teamet som omsatte for 595 millioner kroner i 2019 og dekker området Gjøvik, Hamar, Lillehammer, Hadeland og Toten.

– Vi har hatt en positiv og god samspillsperiode med Conceptor Bolig AS, der vi sammen har funnet frem til gode løsninger for prosjektet. Hamar er et satsingsområde for oss, og vi er glade for å kunne være med og sette vårt preg på utviklingen i området, sier Nils Raymond Laeskogen i Betonmast Innlandet.

Det er NSW-kontoret i Hamar som er arkitekter, mens USBL er forvalter av sameiet som blir etablert i forbindelse med prosjektet.

– Her skal det bli godt å bo, forteller Stig Ø. Kvarsnes, prosjektleder i Conceptor Bolig. Videre skal det bli praktisk å ha en hverdag i området med REMA 1000 butikk, barne- og ungdomsskole og videregående skole i umiddelbar nærhet. Det blir også to store fellesrom til benyttelse for beboerne. Det ene som møte-/selskapslokale, og det andre som sykkelreparasjonsbod og/eller treningsrom. Det er Eiendomsmegler 1 Hamar som bistår med salgsprosessen av leilighetene.

– Vi erfarer fra andre prosjekter at toppleilighetene, som det er seks av i dette prosjektet, går raskt unna når prosjekter blir lagt ut for salg. Her vil toppleilighetene få fantastisk utsikt over Mjøsa og Hamar, forteller Stig Ø. Kvarsnes. Det er for øvrig stor variasjon i utformingen av leilighetene, som er fra 1- til 5-roms med et areal fra 27,3 kvm til 141,4 kvm.

For mer om prosjektet: https://www.kastanjenhamar.no/ og https://business.facebook.com/kastanjenhamar/?business_id=1511887022291240&ref=bookmarks

For mer om Conceptor Bolig: www.conceptorbolig.no

For mer om Betonmast: www.betonmast.no

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår