Berner ansetter ny VP Norden

 
Berner ansetter ny VP NordenSara Brandt er ansatt som ny Vice President Region North i Berner fom. januar 2017.
Berner har startet det nye året med å ansette ny Vice President Region North. Sara Brandt startet i den nye jobben 1. januar i år, og tar det øverste ansvaret for de nordiske landene, samt fungerer som daglig leder for Berner Sverige.

Hun erstatter Henric Hasth, som valgte å gå til nye utfordringer som direktør for Toyota Material Handling i Sverige. Sara har lang erfaring fra ledende stillinger internasjonalt og i Norden innen primært FMCG, i selskaper som Unilever, Coca-Cola, Cederroth/Orkla. Hun har ledet avdelinger innen salg, marked og utvikling. Hun har også arbeidet tett mot dagligvarehandelen i flere land i Europa samt Norden.

Sara har viktig erfaring fra styre- og konsulentarbeid innen B2B-selskap og kommer fra en stilling som Head of Nordic Division og Vice VD i Cederroth AB/Orkla Care.

Hennes viktigste oppgave blir å lede den nordiske regionen og den svenske organisasjonen, og fortsette endringsprosessen med høyt fokus på lønnsomhet og vekst. Hennes arbeidssted vil være ved Berners nordiske hovedkontor i Hägersten utenfor Stockholm.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle