Bergknapp og Vital Vekst fusjoneres

 
Bergknapp og Vital Vekst fusjoneresIllustrasjonsbilde
Bergknapp AS og Vital Vekst AS fusjoneres fra 1. april 2021, hvor all drift i Vital Vekst AS flyttes over til Bergknapp AS.

Bergknapp AS kjøpte Vital Vekst AS i 2016 og har drevet det som to selskaperfrem til dags dato. På grunn av praktiske årsakssammenhenger ønsker Bergknapp AS nå å drive de to selskapene under ett selskap. Kundene vil ikke merke dette i praksis.

FAKTA: Bergknapp AS er en ledende leverandør av grønne tak på det norske markedet. Bedriften har sitt hovedkvarter i Sandnes, hvor de siden 2009 har produsert sedummatter og etter hvert andre typer vegetasjonsmatter. Foruten avdelingskontorer i Oslo, Bergen og Trondheim har selskapet også produksjon og salg i Sverige. Bergknapp har ca. 50 ansatte og omsatte i 2020 for ca. 100 MNOK, inkludert datterselskapene Vital Vekst AS, G.TEC og Seduna AB.

 

 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår