Ber om tilbud på to landbruksbruer på Hadeland

 
Ber om tilbud på to landbruksbruer på HadelandTeknisk byggeleder Nazhad Rahmann i Statens vegvesen inviterer til tilbudsbefaring på Helgeland bru og Dynna bru.
Statens vegvesen skal bygge to landbruksbruer over elva Vigga på grensa mellom Gran og Lunner. Nå er kontrakten lagt ut på anbud.

- Kontrakten har en verdi på om lag seks millioner kroner. Den bør egne seg bra for flere lokale entreprenører med anleggs- og betongkompetanse på Hadeland, men også andre steder, sier teknisk byggeleder Nazhad Rahmann i Statens vegvesen, rv. 4 Hadeland i en pressemelding.

Dynna og Helgeland
Nye Dynna bru er planlagt 100 meter nord for dagens Dynna bru. Den blir 24 meter lang og seks meter bred. Brua skal fungere som adkomst til pumpestasjon for landbruksvanning, adkomst til jordbrukseiendom og adkomst til bomstasjon.

Helgeland bru skal bygges ny på samme sted som den gamle brua på veg opp fra dagens rv. 4 til Helgeland. Brua blir 18 meter lang og seks meter bred.

- Vi har lyst ut oppdraget som en utførelsesentreprise med beskrivelse. Beregnet byggetid er 4,5 måned med byggestart i februar, sier Rahmann.

Tilbudsbefaring
Det er planlagt en tilbudsbefaring/konferanse til den 28. november kl. 12:00 på Roa anleggskontor og tilbudsfrist til den 13. desember kl. 12:00.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår