Beck Maskin får importen av Mecalac i Norge

 
Beck Maskin får importen av Mecalac i NorgeBildet: Mecalac -maskinene er designet for høyeste drivstoffeffektivitet og miljøbeskyttelse.
- Beck Maskin kommer i første omgang til å satse på hjullastere og hjulgravere, noe som har vært en mangel hos oss.

- Etter stor suksess med Kobelco føler vi at tiden er inne til å komme nærmere en «fullliner» leverandør med hjulgravemaskiner, hjullastere og andre relaterte produkter. Salget av datterselskapet Beck Maskin Sverige AB i november og det at Owe Beck «flyttet hjem», etter mange år i Sverige, har nå gitt oss ledig kapasitet til å starte opp med agenturet, skriver Beck Maskin i en pressemelding.

Styreleder Owe Beck vil jobbe aktivt med Mecalac en stund fremover.

Mecalac gruppen produserer premium maskiner for bygg og anleggsbransjen. Omsetningen i 2019 var rundt 3,0 milliarder kroner og gruppen er finansiell sterk. Produksjonsanleggene er lokalisert i Frankrike, Tyskland, England og Tyrkia. Mecalac består av 58 produkter, hvor Beck skal jobbe aktivt med hjullastere (Tyske Ahlmann). Hjullasterne består av 4 produktlinjer fra 4 til 15 tonn, leddstyrte, 4 hjulssving, sidelastere og teleskophjullastere.

- Andre produkter er hjulgravemaskiner fra 7-15 tonn. Etter hvert kommer øvrige produkter som hjuldumpere, tandemvalser og spesial beltegravere. Mecalac har også en svært interessant 12 tonns, elektrisk hjulgravemaskin som passer fint til bruk i tette byområder. Sammen med den kommer også flere el produkter snart i salg også hos oss. Beck Maskin kommer i første omgang til å satse på hjullastere og hjulgravere, noe som har vært en mangel hos oss, skriver Beck Maskin videre.

- I tillegg kommer naturligvis hjuldumpere, valser og ikke minst hjulgraverne. Mecalac -maskinene er designet for høyeste drivstoffeffektivitet og miljøbeskyttelse. Gode eksempler er multifunksjonaliteten til de fleste av produktene for å redusere antall maskiner på byggeplassen.

- Året 2019 ble et godt år for Beck Maskin med en økning i omsetning på 34% og kraftig opp på alle produkter som Kobelco, Airman, Canycom dumpere og BM hammeren. Vi har ansatt en ny servicesjef og en ny økonomisjef, og det søkes i disse dager etter produktsjef og selger og flere servicefolk til organisasjonen. Beck har bestillt inn de første Mecalac maskinene som ventes inn i mars-april og selskapet ser svært positivt på muligheten som Mecalac gir i tillegg til øvrige produkter. Vi søker etter salgs-og servicepartnere til å representere Mecalac og øvrige produkter, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår