Bane NOR Eiendom ansetter erfaren prosjektdirektør

 
Bane NOR Eiendom ansetter erfaren prosjektdirektørKristin Haug Lund er ansatt som prosjektdirektør i Bane NOR Eiendom.
Bane NOR Eiendom har ansatt Kristin Haug Lund som prosjektdirektør med ansvar for flere sentrale utviklingsprosjekter.

Kristin Haug Lund har bred erfaring fra eiendoms- og entreprenørbransjen. Hun kommer nå fra Entra ASA hvor hun har jobbet i seks år, de siste fem årene som direktør for prosjekt og teknisk. Før hun kom til Entra, jobbet hun blant annet i Vital Eiendom, AF Gruppen, NCC og Veidekke. Av utdanning er Haug Lund sivilingeniør bygg fra NTNU. Hun har også en master i eiendomsutvikling og -forvaltning fra NTNU.

- Jeg har fulgt med Bane NOR Eiendom og tidligere ROM Eiendom, fra utsiden lenge. Selskapet har et viktig samfunnsoppdrag, noe jeg syns er svært inspirerende. Det skal bli veldig interessant å få være med å utvikle noen av de store, viktige og samfunnsnyttige prosjektene som Bane NOR Eiendom jobber med, og jeg gleder meg til å bli en del av et nytt og kompetent fagmiljø, sier Haug Lund.

Utviklingsdirektør Morten Austestad i Bane NOR Eiendom er svært fornøyd med å få Kristin Haug Lund med på laget.

- Vi jobber for tiden med mange spennende og krevende eiendomsutviklingsprosjekter, og med utgangspunkt i vår betydelige tomtebank, får vi stadig nye, interessante og verdiskapende prosjektmuligheter på vårt bord. Kristin Haug Lund er derfor med sin dyktighet og lange erfaring, hjertelig velkommen til oss, sier han.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår