Baard Schumann takker for seg på Facebook

 
Baard Schumann takker for seg på FacebookSlik kommenterte Baard Shumann selv sin avgang på Facebook i dag.
Etter initiativ fra styret i selskapet, fratrer Baard Schumann stillingen som administrerende direktør i Selvaag Bolig ASA med umiddelbar virkning.
 
Dette skjedde tirsdag ettermiddag. Styreleder Olav H. Selvaag vil inntil videre fungere i stillingen som administrerende direktør. Selvaag går derfor ut av styret, og Gisele Marchand er konstituert som styreleder. 
Partene er enige om å ikke kommentere fratredelsen ut over denne meldingen, men Shumann selv har på sin åpne Facebookprofil skrevet dette i dag:
 
« Alt har en ende. Etter 10 spennende år i Selvaag Bolig vil jeg nå tenke nytt når det gjelder fremtidige utfordringer. I dag er det også seks år siden selskapet ble børsnotert og et fantastisk team stod og ringte det inn på Oslo Børs. Når et kapittel lukkes vil det åpne seg nye muligheter. Jeg skal nå bruke god tid til å tenke meg om på hva jeg vil gjøre fremover – og det blir spennende igjen å være på jakt etter nye utfordringer. Videre takker jeg for en fantastisk tid med alle ansatte og kollegaer i Selvaag Bolig – og til alle som jeg har lært å kjenne i boligbransjen. En bransje jeg trives utrolig godt i»
 
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår