Avtale signert for boligprosjekt i Bærum

 
Avtale signert for boligprosjekt i BærumBoligprosjektet er i gangavstand til Kalvøya og med kort vei til Vestmarka. I tillegg til boliger kommer det også en barnehage med plass til 80-90 barn.
Bjørnegårdsvingen ANS, som er et samarbeidsselskap mellom OBOS Nye Hjem AS og Eiendomsspar AS, har nå signert en avtale med Vedal Entreprenør AS på 386 millioner kroner. Avtalen omfatter bygging av 125 leiligheter i Sandvika.
Vedal har sammen med Bjørnegårdsvingen ANS vært sentral i planleggingsarbeidet. Det er derfor en stor milepæl for prosjektet når totalentreprisekontrakten nå signeres.
– Nå jobber vi hardt for å kunne legge ut første trinn for salg til høsten. Prosjektet består av leiligheter med gode kvaliteter der det er lagt stor vekt på utearealer, romslige balkonger og materialer av god kvalitet. Prosjektet ligger sentralt til ved Sandvikselva. Vi er stolte av prosjektet og tror dette blir et godt sted å bo for alle som ønsker nærhet til natur og Sandvika sentrum med alt det har å by på, sier prosjektsjef Jan Fagerheim i OBOS Nye Hjem AS.
 
Boliger i hjertet av Sandvika
Boligprosjektet er i gangavstand til Kalvøya og med kort vei til Vestmarka. I tillegg til boliger kommer det også en barnehage med plass til 80-90 barn. 
Vedal fremhever det gode samarbeidet mellom OBOS og Eiendomsspar i planleggingsfasen.
- Begge selskapene er profesjonelle aktører som tenker langsiktig, noe vi i Vedal mener er en viktig forutsetning for et vellykket prosjekt. Etter en god utviklingsfase ser vi frem til å komme i gang med gjennomføringen av prosjektet, sier prosjektsjef Anders Palm i Vedal.
 
Byggearbeidene antas å starte opp i løpet av første halvår av 2019, og innflytting er planlagt i første halvdel av 2021.
 
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår