Aula Medica i Solna fikk «Stålbyggnadspriset 2015»

 
Aula Medica i Solna fikk «Stålbyggnadspriset 2015»
Aula Medica i Solna er tildelt den svenske «Stålbyggnadspriset 2015». Bygningen får prisen blant annet fordi den på en innovativ måte bruker stål for å strekke grensene for det mulige.

Stålbyggnadsinstitutet i Sverige deler annethvert år ut denne prisen til en bygning hvor man på en innovativ og arkitektonisk tiltalende måte har utnyttet stål i konstruksjonen. Målsettingen er å oppmuntre til bruk av stål i bygninger og gi inspirasjon til nye ideer og løsninger.

Om Aula Medica i Solna sier juryen følgende: Dette er det prosjektet som best oppfyller kriteriene til prisen fordi den gjennomtenkte kombinasjonen mellom flere materialer oppnår både god funksjon og arkitektonisk uttrykk. Man utnytter også stålets muligheter ved å skape en større bygning enn det man har plass til. Aula Medica er en bygning som ville vært umulig å bygge uten stål. En bygning med et av Sveriges største auditorium der stålkonstruksjonen muliggjør en stor romopplevelse uten større søyler og uten at stålet selv synes. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår