Åtte tilbud på elektrojobben

 
Åtte tilbud på elektrojobbenVeganlegget begynner å ta form. Dette bildet er tatt nord på strekningen og viser fylling og bru over Olvikvatnet. Foto: Marius Skjerve Staulen
Statens vegvesen åpnet tilbudene torsdag 21. november. Åtte entreprenører vil installere elektro i prosjektet fv. 17 Liafjellet–Olvikvatnet.

– Vi er godt fornøyd med antallet tilbud vi har mottatt. Det sikrer god konkurranse om jobben. Nå skal vi gjennomgå dem alle, og tar sikte på å signere kontrakt i midten av desember, sier byggeleder Thor-Ole Stensøy i Statens vegvesen i en pressemelding.

Kontrakten omfatter alt av elektro og automasjon i de to tunnelene i prosjektet, inkludert nødstasjoner, nødnett og samband til Vegtrafikksentralen (VTS). Installasjonsarbeidet er ventet å ta om lag ett år.

Ferdigstillelse i 2020
Tunnelene står nå klare til elektroinstallasjonen. I videoen under kan du se hvordan Liafjelltunnelen ser ut innvendig per nå.

På nyåret blir den siste kontrakten i prosjektet lyst ut. Det dreier seg om ca. 300 meter veg i dagen lengst sør på prosjektstrekningen. Her gikk det i september 2018 et større skred, som har gitt et betydelig merarbeid. Denne delen av veganlegget er derfor tatt ut av den opprinnelige kontrakten.

– Prosjektet er forsinket hovedsakelig grunnet skredet som rev deler av fylkesvegen med seg på havet. Nå styrer vi mot ferdigstillelse og åpning av det nye veganlegget mot slutten av 2020, sier Stensøy.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår