Arrangerer Stockholm Furniture & Light Fair

 
Arrangerer Stockholm Furniture & Light Fair
Den 5 - 9 februar arrangeres Stockholm Furniture & Light Fair. Messen er verdens største for nordisk møbel- og lysdesign, og foregår i den svenske bydelen Älvsjö.

Norsk designstudio designer Design Bar

Det norske designstudioet Anderssen & Voll har fått i oppgave å designe Design Bar. Menyen er opprettet denne gangen i samarbeid med Frida Ronge, kulinarisk leder på restaurant Tak og UNN i Stockholm.

I Victoria Hall er Design Bar, som er en blanding av utstilling og førsteklasses restaurant, sammen med scenen for Stockholm Design & Architecture Talks, et felles område. Med inspirasjon fra skandinaviske atriumhus og japansk estetikk designer Anderssen & Voll en furukonstruksjon som omgir en intim gårdsplass.

- Vi ønsker å skape en fredelig oase, et sted å smelte alle inntrykkene i. I designbaren viser vi også noen personlige favoritter av møbler vi har designet og presenterer også nye splitter nye lanseringer, sier Torbjørn Anderssen og Espen Voll til messens nettsted.

Neri&Hu er Guest of Honour

Lyndon Neri og Rossana Hu, som driver det anerkjente kinesiske tverrfaglige design- og arkitektkontoret Neri & Hu, har fått i oppdrag å lage en installasjon på messen. Det er 16. gang at messen inviterer en anerkjent internasjonal designer eller arkitekt til å designe en installasjon på Stockholms messeforening. Neri & Hu skal lage en installasjon som fremhever påtrengende sosiale problemer som er noe unikt for Kina. I installasjonen er den tradisjonelle kinesiske landsbyen avbildet, et fenomen som dør ut med en alarmerende hastighet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår