Årets NNBA ble tidenes største

 
Årets NNBA ble tidenes størsteFoto: Jan Eivind Fredly, Aidem Media
– Årets nordnorske bygg- og anleggsmesse (NNBA) er definitivt den største gjennom tidene. Om det er den beste, skal vi som arrangører være varsomme med å påstå, men tilbakemeldinger fra både publikum og besøkende kan tyde på det

Innkjøpssjef i NESO (Nordnorske Entreprenørers Serviceorganisasjon) og leder for fellesorganisasjonen som drifter NNBA sammen med MEF (Norske Maskinføreres Forbund), Lars Erik Flygel, velger å være «nøktern offensiv» i sin oppsummering etter messa.

– Tromsø kommune og Bydrift fortjener ros for måten de har lagt til rette på. Lyskrysset og oppgradert strømforsyning er to store forbedringer siden sist NNBA var her, sier Flygel i en pressemelding..
Han håper utviklingen av Mandelasletta ikke stopper opp, men fortsetter. 

– Tromsø trenger en tydelig definert arrangementsplass som er godt markedsført og klargjort med infrastruktur. Mandelasletta er helt perfekt til større arrangementer. Til neste messe, om den blir lagt til Tromsø, håper jeg dekket på området er utbedret. I dag er det sårbart for regn, samtidig har vi opplevd i helga at det blir veldig støvete med grusunderlaget, sier Lars Erik Flygel med en klar oppfordring til Tromsø om å videreutvikle Mandelasletta.   

Nordnorsk Bygg- og Anleggsmesse har hatt tilbud til både store og små. Barneparkeringen var, som seg hør og bør, utstyrt med miniversjoner av de gromme gravemaskinene som leverandørene stilte ut. I enden av messeområdet, mot Tromsøsundbrua, kunne både mor og far prøve fullskalaversjoner av leketøyene. Hele dette området var satt av til demoområde for gravemaskiner. 

– Nord-Norges desidert største sandkasse, slår Lars Erik Flygel fast.

I sum var det utstilt utstyr og materiell for flere hundre millioner kroner.

- På forhånd håpet vi å runde 8.000 besøkende. Oppsummering av besøkstallene viser at det ikke bare er antallet utstillere som har økt betydelig: NNBA hadde til sammen hele 9.400 besøkende, og nærmer seg dermed 10.000 som milepæl. Vi vil gjerne takke alle utstillere, besøkende, samarbeidspartnere og ansatte i de to arrangørorganisasjonene, MEF og NESO, for det som viste seg å bli en kraftsamling for bransjen. Flere leverandører rapporterer om gode salg fra standene, det hadde ikke vært mulig uten en solid innsats fra alle involverte, sier en stolt prosjektleder for NNBA 2019, NESOs Lars Erik Flygel.

FAKTA FRA ÅRETS NNBA:
• 9.400 besøkende – (Ny rekord)
• 170 leverandører/utstillere.
• 280 stands.
• Nord-Norges største teltrigg.
• Sosiale møteplasser.
• Flere arrangementer, blant annet nordnorsk mesterskap for lærlinger i betong-, tømrer- og maskinførerfaget.
• Fulle hoteller i Tromsø og gode bidrag til byens uteliv og næringsliv for øvrig. 
• Felles festmiddag for medlemmer i MEF og NESO lørdag kveld.
• Kåring av «Beste Bygg i Nord» og «Beste nordnorske anleggsprosjekt»
• NNBA arrangeres av NESO (Nordnorske Entreprenørers Serviceorganisasjon) og MEF (Maskinentreprenørenes Forbund).
• Det er 6. gang NNBA arrangeres. Neste messe planlegges i 2022.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår