Architect@work-messen er i gang

 
Architect@work-messen er i gang-Tilbakemeldingen fra både utstillere og arkitekter til vårt messekonsept er entydig positivt, sier messekoordinator Eveline Debouvere. Foto: Trond Schieldrop
Fra 22. til 23. mai arrangerer Architect@Work sin første messe på Hellerudsletta i Norge. Flere utstillere og interessante foredragsholdere spredte sine budskap til besøkende og tilhørere.

Av Trond Schieldrop

– Architect@Work konseptet ble første gang arrangert i Belgia for 10 år siden, sier messekoordinator Eveline Debouvere.
– Vi har så store store forventninger til konseptet at det vil bli videreført. Vårt inntrykk er at arkitekter er spesielt opptatt av nye og bærekraftige materialer. Både små og store selskaper får samme arealplass tilgjengelig på messa. Det skaper en unik atmosfære for både utstillere og arkitekter/rådgivere som er ute etter nye impulser. Vi er opptatt av å ha en god kvalitet på messen som kan være med på å skape merverdi for besøkende, sier Debouvere.

Hun kan fortelle at Architect@Work arrangeres på 27 forskjellige steder i Europa i 15 land.
– Layout’en på messa er identisk fra sted til sted og vi har et nasjonalt dommerpanel i hvert enkelt land som består av fire norske arkitekter. De godkjenner alle produkter som stilles ut. Tilbakemeldingen fra både utstillere og arkitekter til vårt messekonsept er entydig positivt.
– Sammenliknet med vanlige byggmesser har vi et unikt konsept der vi vektlegger unik layout, i kombinasjon med på god atmosfære der produktene kommer til rette.

Byggfakta kommer tilbake med en utførlig reportasje fra messen, og intervju med arkitekter og leverandører om trender innen materialbruk.


Fra åpningsdagen av Architect@Work, lokalisert på Hellerudsletta. Foto: Trond Schieldrop

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår