Archihus satser på østkysten i Viken

 
Archihus satser på østkysten i VikenFra venstre: Jan Hoff, kjededirektør Archihus, Trond Martin Olstad, prosjektleder, Fjellhus Entreprenør as og Trond Olstad, daglig leder, Fjellhus Entreprenør as. (Foto: Archihus).
Fjellhus Entreprenør, som er lokalisert i Moss, er ny forhandler av Archihus i Viken fylke. De styrker dermed Archihus sin posisjon i Moss, Råde, Son og Vestby.

- Vi ønsker å knytte oss til solide forhandlere med et godt omdømme, og med Fjellhus Entreprenør AS på laget har vi sikret oss en solid forhandler av våre hus sentralt på østkysten av Viken fylke. Vi gleder oss til de kommer i gang med arbeidet i sitt nærområde, sier kjededirektør Jan Hoff i en pressemelding.

God inntrykk

Fjellhus Entreprenør AS eies og drives av Trond Olstad, som har lang erfaring fra flere områder innen byggebransjen. Med seg på laget har han blant annet sin sønn, Trond Martin Olstad, som er utdannet byggmester og fungerer som prosjektleder. Firmaet har totalt ni ansatte.

- Det er veldig spennende for oss å få bli en del av Archihus. De har husmodeller som virkelig tiltaler oss, og vi har fått et meget godt inntrykk av hele organisasjonen. Nå ser vi frem til å utvikle og bygge flotte og moderne hus, sier Olstad.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår