Archihus etablerer seg i Bergens-regionen

 
Archihus etablerer seg i Bergens-regionen
Andersen & Ljosheim Bygg AS fra Nesstun utenfor Bergen er ny forhandler av Archihus.

Ferdighuskjeden Archihus søker stadig å utvide sine markedsandeler og har nå inngått en forhandleravtale med Andersen & Ljosheim Bygg AS fra Nesstun utenfor Bergen. Andreas Andersen og Christoffer Ljosheim vurderte hvilke kjedekonsept de ville være best tjent med å representere.

- Vi gjorde en grundig vurdering og endte opp med en tydelig konklusjon. Valget ble Archihus. Deres fokus på arkitektur og moderne boliger var avgjørende for valget vårt. Videre har Archihus et komplett konsept som vi mener vil gi oss en trygghet i hverdagen. Summen av produktene, konseptet og vår erfaring vil gi oss det vi mener vi trenger for å vokse lokalt i vårt marked, sier daglig leder Andreas Andersen i en pressemelding.

Kjededirektør Jan Hoff i Archihus forteller at kjeden sammen med BoligPartner Konsern skal være en aktiv og støttende samarbeidspartner for forhandlerne.

- Jeg tror det er flere grunner til den store interessen vi opplever for Archihus for tiden, men tilbakemeldinger om den spennende arkitekturen og at kjedekonseptet er komplett går igjen, sier Hoff.

Kvalitetssjef og kjedekoordinator Odd Brekke påpeker at Andersen & Ljosheims profesjonalitet og brede erfaring fra bransjen vil være en styrke for videreutviklingen i regionen.

- Dette kombinert med vårt kjedekonsept gjør at vi har stor tro på gode vekstmuligheter i Bergens-regionen for Andersen & Ljosheim og Archihus. Vi gleder oss til samarbeidet, avslutter Brekke.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår