Arbeidsklær for tøffe arbeidsforhold

 
Arbeidsklær for tøffe arbeidsforhold
For å møte markedets behov satser Blåkläder på flere modeller, nye funksjoner og ekstremt slitesterkt materiale. Det siste i kolleksjonen er inherent flammebeskyttelse. Inherent betyr at de flammehemmende egenskapene finnes naturlig i fibrenes molekylstruktur.

- Kolleksjonene gir maksimal beskyttelse for yrkesarbeidere som sveisere, elektrikere, industriarbeidere og andre som utsettes for risiko med flammer, varme, lysbuer, kjemikalier i væskeform eller som jobber i andre tøffe miljøer. Alle plagg er sertifisert i henhold til europeiske standarder og har samme høye kvalitet som våre øvrige arbeidsklær, sier Robert Mørch, salgssjef for Blåkläder Norge i en pressemelding.

- Fra før har Blåkläder levert flammehemmende klær av høyeste kvalitet. Nå komplementerer vi sortimentet med inherent flammehemmende plagg. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle produkter som gjør arbeidernes hverdag sikrere, enklere og mest mulig komfortabel. Materialet vi har valgt til vår inherentserie har veldig bra egenskaper i forhold til sin vekt. Det gjør at plaggene blir lette og behagelige å bære. Vår leverandørstrategi er å samarbeide med partnere som er ledende innenfor sine områder og som oppfyller alle Blåkläders omfattende og strenge krav om etikk, miljø og kvalitet, sier Mørch.

Blåkläders inherentkolleksjon, Multinorm Lightweight, består av jakke, bukser, håndverkervest og selebukse. Plaggene er sertifiserte for å klare mange ulike arbeidssituasjoner og miljøer.

– Vårt mål med å utvide sortimentet er å kunne møte våre kunders ulike behov og ønsker, sier Robert Mørch avslutningsvis.

Inherent flammehemmende klær finnes hos utvalgte forhandlere fra uke 7.

Fakta:


Blåkläder utvikler, produserer og selger arbeidstøy, hansker og sko til fagfolk med høye krav til kvalitet, funksjonalitet og design. Våre produkter selges på et internasjonalt marked via forhandlere eller via direkte avtaler med store selskaper. Blåkläder, som har sitt hovedkvarter og sentrallager Svenljunga i Sverige, er representert i 18 land.

Les mer på www.blaklader.com

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår