App for elektroniske mannskapslister

 
App for elektroniske mannskapslister
Appen Infobric Ease CheckIn som nylig ble lansert i Norge er i dag den mest nedlastede appen for elektroniske mannskapslister i Sverige. Statistikken viser at appen rangeres på topp 10 i Google Play og topp 20 i App Store innen kategorien næringslivsapper.

Infobric Ease CheckIn er for øyeblikket nummer syv på listen over de mest nedlastede næringslivsapper for Androide og på ellevte plass i samme kategori for iOS apper. Det er en trygghet for norske bygge- og anleggsplasser at appen de velger er godt innarbeidet i bransjen.

Digitale verktøy møter bransjens behov
- Byggebransjen digitaliserer for å møte fremtidens utfordringer. Vårt mål er å ligge i forkant og bidra med digitale verktøy som møter bransjens behov. Rangeringen viser at vi har lykkes med å ta frem noe som fungerer i deres daglige arbeid sier Line Pedersen, Markedsansvarlig i Infobric.

Appen gjør det enklere å møte lovkravet
Ease CheckIn er utviklet for passe inn i en moderne digital byggebransje. Appen gjør det enkelt for brukerne å registrere sin tilstedeværelse på bygge og anleggsplassen med smarttelefon. Elektroniske mannskapslister og registrering av HMS-kortnummer ble lagt til som et lovkrav i ny byggherreforskrift §15 som trådte i kraft 1. juli 2017. Appen er et lavterskeltilbud for å komme i gang med digitalisering av mannskapslistene og passer spesielt godt for anlegg hvor prosjektet strekker seg over en lang distanse, mindre og åpne byggeplasser eller kortere oppdrag.

Suksess i Sverige
Lovkravet om digitale mannskapslister ble innført i Sverige 1. januar 2016. Appens suksess i nabolandet, viser at dette er et godt verktøy for bygg- og anleggsbransjen, også her til lands. Appen gir full oversikt over hva som skjer på byggeplassen

- Med appen er det enkelt å holde mannskapslisten oppdatert uten behov for ekstra utstyr. Det gir mindre administrasjon på bygge- og anleggsplassene. Appen kommuniserer direkte med webtjenesten Infobric Ease som gir full oversikt over hva som skjer på arbeidsplassen og mulighet til å fjernadministrere byggeprosjektet. avslutter Line Pedersen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle