Åpnet Bjørnegårdtunnelen natt til fredag 5. oktober

 
Åpnet Bjørnegårdtunnelen natt til fredag 5. oktoberNytt kjøremønster på E16 ved Rud fra 5. oktober 2018
Natt til fredag 5. oktober åpnet E16 Bjørnegårdtunnelen for toveis trafikk i sørgående løp. Samtidig stenger Kjørbotunnelen, og det blir omkjøring gjennom Sandvika. Trafikantene må belage seg på ekstra kø i tiden fremover.

Natt til fredag legger vi om E16 og leder trafikken inn i Bjørnegårdtunnelens sørgående løp. Da blir det toveis trafikk i det ene løpet frem til høsten neste år. Samtidig stenger Kjørbotunnelen slik at vi kan utføre de siste arbeidene med å koble denne til Bjørnegårdtunnelens nordgående løp.

- Det er godt skiltet, men alle nye kjøremønstre tar ekstra tid før de får satt seg og denne gang er det mye som skjer, sier assisterende byggeleder Marius Grønseth. Den største utfordringen får de som kommer fra Oslo og skal mot Hønefoss. De vil få en ekstra runde gjennom lokalveinettet i Sandvika for å komme seg videre nordover på E16.

- Nedsatt hastighet og nye kjøremønstre kan også gi mer kø i området før Bjørnegårdtunnelen i retning Sandvika, der Bærumsveien møter E16, advarer Grønseth.

Videre arbeid i prosjektet E16 Sandvika - Wøyen
E16 Sandvika- Wøyen prosjektet går nå inn i en ny fase før åpning av begge løp i Bjørnegårdtunnelen høsten 2019. Det medfører fortsatt arbeider som vil kunne påvirke de som bor og ferdes langs E16. Vi beklager ulempene dette medfører for trafikantene.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår