Åpen søknad avdeling vann - senior rådgiver/ fagekspert/prosjektleder (34334)

 
Åpen søknad avdeling vann - senior rådgiver/ fagekspert/prosjektleder (34334)
Vil du bli en del av Norges største fagmiljø innen Vann og Miljø? Vi opplever økende oppdragsmengde og søker å styrke vårt fagmiljø ytterligere med fremoverlente rådgivere, fageksperter og prosjektledere på tvers av våre lokasjoner. Er du klar for nye utfordringer?

BLI EN DEL AV AVDELING VANN I COWI

COWIs divisjon for Vann og Miljø har de siste årene hatt stor vekst og omfatter i dag nærmere 230 rådgivere innen vannrelatert virksomhet. Vårt sterke fagmiljø består av 13 seksjoner fordelt på 11 kontorer i Norge, og vi er involvert i prosjekteringen av noen av landets største og mest spennende utviklingsprosjekter. Blant annet jobber vi med store prestisjeprosjekter som det nye Regjeringskvartalet, Fornebubanen, Ny vannforsyning til Oslo, Ny hovedvannledning for IVAR IKS, Overføringsanlegg for MOVAR IKS samt en rekke vannforsynings- og saneringstiltak i Norge fra Lindenes til Nordkapp og en rekke andre utfordrende prosjekter for et stort spekter av gode kunder.

Vi opplever økende oppdragsmengde og søker å styrke vårt fagmiljø ytterligere med fremoverlente rådgivere, fageksperter og prosjektledere på tvers av våre lokasjoner.

FÅ UTVIKLET DIN EKSPERTISE GJENNOM VARIERTE OG AMBISIØSE OPPDRAG

Du være en del av vårt team av eksperter, og arbeide tett sammen med ledelsen på vann og øvrige kollegaer. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen vannforsyning, avløpshåndtering, overvann og kommunalteknikk.

Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse og faglig innhold, vil du hos oss finne gode muligheter til å jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen andre dyktige kollegaer.

Vårt fokus kus ligger på å ha et godt arbeidsmiljø kombinert med et høyt faglig nivå. For oss er det viktig at medarbeiderne selv skal kunne være med på å påvirke sin egen arbeidshverdag og utvikling.

Arbeidsoppgavene vil tilpasses din erfaring og interesse, markedet og avdelingens øvrige behov.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å samarbeide med de beste.

For å lykkes mener vi du må du være god til å skape relasjoner, ha god handlekraft og gjennomføringsevne, samt kunne skape de gode prosjektmulighetene for COWI. Vi søker deg som har erfaring og genuin interesse for faget. Du bør dessuten ha en eller flere av følgende kvalifikasjoner

 • Bachelor eller mastergrad innen VA-teknikk/kommunalteknikk/prosjektledelse eller tilsvarende
 • Minimum 7 års relevant erfaring, gjerne fra rådgivnings- eller entreprenørvirksomhet. Erfaring fra byggherresiden er også svært relevant
 • Solid markedsfokus og forretningsforståelse
 • Kjennskap til Novapoint og Autocad (VA-prosjektering)
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

 COWI SOM ARBEIDSPLASS

Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. COWI tilbyr en dynamisk, utfordrende og innholdsrik arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Hos oss får du:

 • Mulighet til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter fra dag én
 • En unik mulighet til å samarbeide med de beste, utvikle ditt eget potensial og bygge en solid karriere
 • Delta i utformingen av fremtidens samfunn ved å finne bærekraftige løsninger
 • Være med i en sterk bedriftskultur med internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt
 • Tilgang til omfattende interne fagnettverk og – samlinger, internkurs, sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag, m.m.
 • Fleksibel arbeidstid
 • Konkurransedyktig lønn og ansettelsesbetingelser

SLIK SØKER DU

Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig da søknader behandles fortløpende. Søknadsfristen står angitt øverst på siden. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søknadsfrist: 10.01.2021

Arbeidssted: Bergen/Bodø/Fredrikstad/Hamar/Haugesund/Hønefoss/Kristiansand/Larvik/Oslo/Stavanger/Trondheim - Water

Søk på stillingen her
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår