Åpen søknad

 
Åpen søknad
COWI ønsker alltid å komme i kontakt med nysgjerrige, engasjerte og flinke folk. Vil du jobbe sammen med oss bør du legge inn en åpen søknad.

Søknadsfrist: 17/11/2018 - Norway - Sted: Tromsø/Trondheim/Levanger/Bergen/Haugesund/Kristiansand/Hønefoss/Hamar/Larvik/Oslo/Fredrikstad/Drammen/Kristiansund/Stavanger/Lillehammer – General

Har du kunnskapen bak gode prosjektløsninger ?

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Din kompetanse

Vi ønsker åpne søknader fra kandidater som er interessert i å jobbe i vår virksomhet.

Søknadsprosess: Vi mottar åpne søknader fortløpende. Aktuelle kandidater blir videreformidlet til aktuelle avdelinger og blir kontaktet dersom kompteanse og profil samsvarer med vårt rekrutteringsbehov. Dersom du er nyutdannet ber vi deg om å legge ved karaktererutskrifter i tillegg til CV og søknadsbrev for å bli vurdert.

Vi aksepterer kun CVer og jobbsøknader som lastes opp på vår rekrutteringsportal, ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om muligheter i COWI, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Kontaktperson: Karoline Kaldheim, krkd@cowi.com 

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår