Ansatt som ny leder i BMI

 
Ansatt som ny leder i BMI- Det er en ære å videreføre arven fra to så tradisjonsrike og respekterte bedrifter som Icopal og Zanda, sier Andreas Fritzsønn som er ny administrerende direktør i selskapet. (Foto: BMI).
BMI Norge har ansatt Andreas Fritzsønn som administrerende direktør. – Vi skal skape positiv endring ved å blande innovasjon med tradisjon, lover han.

BMI Norge (tidligere Icopal og Zanda) fikk ny administrerende direktør 1. mars. Andreas Fritzsønn har over 15 års ledererfaring fra bedrifter som Protan, Infratek og Balder Entreprenør, og får i sin nye rolle ansvaret for en av byggenæringens største produsenter.  

- Det er en ære å videreføre arven fra to så tradisjonsrike og respekterte bedrifter som Icopal og Zanda. Selv om jeg kun har vært i selskapet i to uker, er det enkelt å se at organisasjonen har stor kompetanse. De ansatte er dyktige og engasjerte, og de skal få forutsetningene til å lykkes enda bedre, sier Fritzsønn i en pressemelding.

Han fremhever at hans viktigste oppgave blir å skape en kultur for positive endringer, internt og ut mot kunder og partnere.

- Vi har store ambisjoner. Eierne er langsiktige, konsernledelsen er proff til fingerspissene, og vi er lovet muligheter til å forandre forventningene i vår bransje, sier Fritzsønn.

Norge blir særlig viktig

BMI skal fremover fylle rollen som en samarbeidspartner som hjelper kunder og partnere med å skape bedre resultater. Dette skal gjøres med systemer, tjenester, garantier, og teknologi.

- Endringsdyktighet ligger i vår historie, og bærekraftig utvikling er mandatet fra våre eiere. Det blir spennende å blande innovasjon med tradisjon, sier han.

Konsernledelsen har flagget at Norge og Norden får en særlig viktig rolle i utviklingen av konsernet.

- I dette ligger det spennende planer om å utvikle og tilby smarte digitale hjelpemidler som tilfører verdi til de som planlegger, selger, legger, bygger, rehabiliterer og eier tak, sier Fritzsønn.

Norden vil få mange av de nye mulighetene først, fordi regionen er kjent for å være tidlig ute med ny og smart teknologi.

- Teknologi vil forenkle, fornye og forbedre hvordan vi forholder oss til taket. Vår oppgave er å skape løsninger som er enda mer robuste, smartere og passer inn i mer sirkulære og bærekraftige forretningsmodeller, sier han.

Fritzsønn erstatter Håkan Magnusson som flytter hjem til Sverige med familien.

Om BMI Group

BMI Group er Europas største produsent av systemer til flate og skrå tak. Selskapet ble etablert ved en sammenslåing av Braas Monier og Icopal. Selskapet har drift i over 40 land, har 130 fabrikker og produksanlegg, 9600 ansatte og en årlig omsetning på over 18,4 milliarder NOK. Konsernets eiere Standard Industries eier også GAF som er Nord-Amerikas 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår