Ansatt som ny administrerende direktør ved Treteknisk Institutt

 
Ansatt som ny administrerende direktør ved Treteknisk Institutt
Audun Øvrum er ansatt som ny administrerende direktør ved Treteknisk Institutt. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Norsk Virkesmåling.

Øvrum er utdannet fra Universitetet for miljø- og biovitenskap (UMB) og har en PhD i treteknologi. Han har vært ansatt ved Treteknisk i perioden 1999-2014, og har vært både seniorforsker og avdelingsleder for avdelingene Bygg og Marked og Material og Prosess.

Øvrum har bred og lang erfaring fra forsknings- og utviklingsarbeid innen trebasert produksjon og trebyggeri. Han har god internasjonal erfaring fra deltakelse i ulike forskernettverk og standardiseringsarbeid i CEN-systemet. I tillegg kjenner han byggenæringen, treindustrien og skognæringen svært godt, og har bred og relevant ledererfaring for å videreutvikle Treteknisk.

Nåværende administrerende direktør Hilde Tellesbø har ledet Treteknisk gjennom en omstillingsprosess og lagt godt til rette for å følge opp en utvikling hvor etterspørselen etter trebasert byggeri er sterkt økende. Tellesbø ønsker å gå tilbake til mer operativ virksomhet og starter som Chief Operating Officer i selskapet CleanCarbon, hvor hun blant annet skal være med i deres ekspansjonsplaner i Asia. Tellesbø vil lede Treteknisk frem til Audun Øvrum tar over 1. januar 2019.

  • Vi er særdeles godt fornøyd med at Audun Øvrum skal lede Treteknisk Institutt. Han har sterke faglige kvalifikasjoner og meget god erfaring både fra FoU, byggenæringen, og produksjonsprosesser. Hans unike kunnskap om trebasert industri og skognæringen vil gi hele trebasert industri et godt grunnlag for å håndtere mulighetene foran oss.
  • Treteknisk spiller en meget viktig rolle i innovasjonsprosessene knyttet til økt bruk av tre og den raske utviklingen som pågår i treindustrien.
  • Øvrumspersonlige egenskaper kombinert med sterke faglige kvalifikasjoner gjør at vi ser med glede frem til å samarbeid med Øvrum som leder av Treteknisk, sier styreleder Heidi Finstad.
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår