Anbudskonkurranse for E6 Ulsberg - Vindåsliene

 
Anbudskonkurranse for E6 Ulsberg - VindåslieneUtbyggingssjef Lars Bjørgård mener E6 Ulsberg - Vindåsliene bør være et attraktivt byggeprosjekt for entreprenører.
Byggestart på E6 Ulsberg – Vindåsliene framskyndes og prosjektet legges ut på anbud i siste halvdel av januar. Nye Veier inviterer entreprenører til en tilbudskonferanse 4. februar.

– Dette er sannsynligvis Norges fineste vegprosjekt, sier Lars Bjørgård, utbyggingssjef i Nye Veier Trøndelag.

Vegstrekningen, som er 25 km lang, går i all hovedsak i jomfruelig terreng og anleggsarbeidene vil i liten grad påvirke trafikken på eksisterende E6. Prosjektet inkluderer bygging av to tunneler; Ulsbergtunnelen og Vindåslitunnelen. Det skal også bygges flere bruer og betongkonstruksjoner, i tillegg til at store mengder masse skal flyttes.

– Vi gleder oss til å gå i dialog med entreprenører for å finne en god samarbeidspartner. Prosjektet har blitt betydelig framskyndet, så nå kommer ting til å skje raskt, forteller Bjørgård i en pressemelding fra Nye Veier.

Etter planen vil konkurransegrunnlaget blir gjort tilgjengelig i siste halvdel av januar. Deretter legges det opp til en tilbudskonferanse for interesserte entreprenører og medleverandører 4. februar. På tilbudskonferansen vil Nye Veier presentere prosjektet og gå igjennom de sentrale punktene i konkurransegrunnlaget.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår