Anbefaler Dokken-tomter

 
Anbefaler Dokken-tomter
Regjeringen vil jobbe videre med tre tomter på Dokken i forbindelse med Havforskningsinstituttets og Fiskeridirektoratets nye bygg i Bergen.

- Vi tar nå enda ett steg videre i arbeidet med å samle Havforskningsinstituttet og Fiskeridirektoratet i ett bygg. Statsbygg anbefaler tre tomter på Dokken, og disse tomtene vil vi gå videre med, sier fiskeriminister Harald T. Nesvik.

Regjeringen bestemte i fjor høst å gå videre med en utredning som innebærer at Havforskningsinstituttet og Fiskeridirektoratet skal samles i et nybygg i Bergen. Statsbygg fikk i oppdrag å lete etter mulige tomter. Statsbygg har vurdert 11 tomter. Anbefalingen er at tre tomter på Dokken bør være med videre.

- Valg av Dokken-området vil kunne gi muligheter for ny og spennende byutvikling i Bergen, sier Nesvik.

De tre Dokken-tomtene er eid av Bergen kommune. Tomtene som videreføres vil vurderes med hensyn til kostnader, fremdrift og risiko.

Du kan lese hele rapporten her

Kilde: Statsbygg

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår