«Alle» kommer til Milano

 
«Alle» kommer til MilanoVerden største interiør- og designmesse: "Alle" kommer til Milano 17.april, og av de nordiske landene er det Danmark og Sverige som har de fleste utstillerne med henholdsvis 12 og 11 nasjonale selskaper.
17.-22. april er det igjen klart for Salone del Mobile i Milano. 2016 ble en gedigen publikumssuksess. De offisielle besøkstallene for den populære interiør- og designmessa i 2016 endte på 372.151 besøkende.

av Odd Borgestrand

Under forrige messe fylte 2.407 utstillere de 18 hallene. 30 prosent av utstillerne var utenlandske. Det totale utstillingsområdet var på 270.000 kvadratmeter i tillegg til utendørsutstillingene som også var betydelig.

Verdens største og viktigste

Dermed befestet Salone del Mobile sin posisjon som en av verdens største og viktigste interiør- og designmesser. «Alle» kommer til Milano under nettopp denne messen.  Arrangørene kan med rette hevde at Salone del Mobile er Europas fremste utstillingsvindu for kvalitet, innovasjon og kreativitet innen interiør og innredningsdesign. For to år siden gikk det på sikkerheten løs med det store antallet besøkende og arrangørene har derfor redusert omfanget noe i år, for øvrig den 57.messen på rad. Denne gang er det bebudet et utstillingsareal på 205.000 kvadratmeter og drøye 2000 utstillere. 22 prosent av utstillerne er utenlandske. Messen er utvidet til å omfatte totalt 24 haller, slik at det blir noe bedre plass for besøkende.

Stort på internasjonal design

Det er gruppen internasjonal design og møblersom er den desidert største med drøyt 1.300 utstillere. De fordeler seg på 818 design-utstillere, klassiske trender med 270 utstillere, kjøkken og hvitevarer 160 utstillere, mens baderomsutstillingen fylles opp med 228 utstillere, de aller fleste fra Italia. Internasjonale designskoler har også god representasjon med 650 deltakere som vil vise fram sine ideer basert på blant annet framtidens grønne teknologi.

Danmark og Sverige har flest utstillere

Totalt fem utstillinger vil bli avholdt samtidig fra tirsdag 17. til søndag 22. april på Fiera Milano, Rho. Fra tirsdag til fredag er dette rene fagmesser, men messene åpner for publikum på lørdag og søndag. Av de nordiske landene er det Danmark og Sverige som har de fleste utstillerne med henholdsvis 12 og 11 nasjonale selskaper. Finland er representert med 5 selskaper. Norge og Island står uten representasjon, men flere norske selskaper deltar gjennom sine internasjonale partnere.

Også i år vil VVS aktuelt og Byggfakta gi våre lesere fyldig rapport fra Salone del Mobile i Milano. Kontakt gjerne vår utsendte medarbeider Odd Borgestrand, dersom du har tips til produktnyheter og caser vi bør ta tak i. Mobilnr. 90620028, e-post:  odd@borgestrand.no

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår