Alexander Aas ny daglig leder i Trebo

 
Alexander Aas ny daglig leder i TreboBildet: Alexander Aas
Tidligere Strømsgodset-kaptein Alexander Aas har trådt inn i ny bransje og rollen som daglig leder i Trebo fra 7. september.

Trebo er en totalentreprenør som jobber med alt fra privatboliger til større eiendomsprosjekter. Selskapet holder til i Drammen og tar oppdrag på hele Østlandet. 

Daglig leder Erlend Heli, som nå går over i en ny rolle som salgsleder i selskapet, forteller at Trebo startet som en byggmesterbedrift som drev i en ganske liten skala. Dette har over tid endret seg og selskapet har sakte men sikkert bygget seg opp til en større entreprenørbedrift som leverer totalentrepriser på boliger og andre bygningsmasser.

- I den forbindelse har vi bygget opp en organisasjon med medarbeidere som har langt større erfaring på anlegg og bygg enn det vi i utgangspunktet satt med. Et ledd i denne veksten og profesjonaliteten vi ønsker å skape var å få en daglig leder med større kompetanse på økonomistyring, personalstyring og markedsstrategi. Alexander skal sammen med de ansatte videreutvikle og løfte Trebo til nye høyder. Alexander viste øyeblikkelig den profesjonalitet vi var ute etter. Vi var bevisst ute etter en daglig leder som hadde større vekt på økonomi og personal enn bygge-bakgrunn da dette blir ivaretatt av andre kollegaer mer tett på prosjektene. Trebo har ambisiøse mål, vi skal bygge stein for stein og vokse uten smerter, sier Erlend Heli i en pressemelding.

- Jeg valgte å takke ja til stillingen fordi en jobb som daglig leder gir meg den utfordringen jeg ønsker, samt at menneskene jeg skal lede gav meg den nødvendige inspirasjonen, sier Alexander Aas.

- Trebo er et solid selskap med dyktige håndverkere. Et meget godt fundament vi kan bygge videre på for ytterligere vekst. Bygg og anlegg er en spennende bransje som jeg kjenner litt fra utsiden. Jeg har vært med å rekruttere blant annet prosjektleder, salgssjef og anleggsarbeidere til bransjen. Det er mye å lære og jeg gleder meg til spille de ansatte gode, samt synliggjøre hvor dyktige Trebo er gjennom å levere kvalitet og profesjonalitet når vi bygger din boligdrøm, sier en engasjert Alexander Aas.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår