AF mest attraktiv blant ingeniørstudentene

 
AF mest attraktiv blant ingeniørstudenteneAF Gruppen mottar Universum-prisen. Fra venstre: Linda Strand Jacobsen, prosjektleder kommunikasjon, rekrutteringssjef Annette Strøno og HR-direktør Karin Engen. Foto: Universum
Universum avdekker hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere og studenters karrierepreferanser ved norske universiteter og høyskoler, og i år har i overkant av 13.000 studenter sagt sin mening.

AF er igjen kåret til en av Norges mest attraktive arbeidsgivere, samt «bransje beste».

AF Gruppen rangeres som den mest attraktive entreprenøren blant ingeniørstudenter på årets rangering fra Universum. I undersøkelsen rangerer studentene sine drømmearbeidsgivere, svarer på hvordan de oppfatter disse samt angir hva som er viktig for de i valg av fremtidige arbeidsgivere. AF Gruppen rangeres som nr. 13 blant ingeniørstudentene og er dermed best i bransjen.

- Vi er glade og stolte over at studentene ønsker seg til AF. Kampen om de beste ingeniørstudentene er hard, og vi har intensivert vårt arbeid med å gjøre AF kjent for dem gjennom blant annet AF-kollektivet. I tillegg fremkommer det i undersøkelsen at ingeniørstudentene har lagt ekstra merke til aktivitetene vi har i sosiale medier, og det er veldig hyggelig å motta bekreftelsen på at vår satsing fungerer, sier HR-direktør Karin Engen.

Årets undersøkelse viser at AF Gruppens tilstedeværelse på høyskoler og universiteter er noe studentene setter pris på.

- Vi setter pris på å snakke med og møte studentene på deres egen arena. Dette er faktisk noe av det viktigste vi gjør. Her får vi anledning til å fortelle om hverdagen i AF gjennom ærlige og gode samtaler med studentene. Det er et stort apparat som igangsettes hver høst og vår, og det er et skikkelig dyktig AF-team som står bak denne fantastiske innsatsen, sier HR-sjef Rekruttering Annette Strøno.

- Må synliggjøre bransjen
13.000 studenter deltok i årets undersøkelse, som kårer de mest attraktive selskapene i flere bransjer. Blant ingeniørstudentene gikk bygg- og anleggsselskapene samlet sett ned i plassering i kåringen.

- Som bransje har vi fremdeles en vei å gå i å synliggjøre de spennende mulighetene som ligger her. Det er ikke mange selskaper du kan velge blant et så bredt spekter av virksomhetsområder som i AF, og det skal vi jobbe litt ekstra med å vise frem det neste året, sier Engen.

Hun trekker også frem mangfoldsarbeidet i bransjen som særlig viktig fremover:

- Som selskap har vi høye ambisjoner om fortsatt lønnsom vekst, og vi trenger derfor å tiltrekke oss de beste talentene. Da må vi også lykkes med å få flere kvinner til å søke på disse studieretningene, og ikke minst må vi få kvinnene til å søke seg til AF.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår