ÅF kjøper IKT rådgiverselskapet Mometo

 
ÅF kjøper IKT rådgiverselskapet Mometo
- Med Mometo på laget ønsker ÅF å styrke posisjonen for videre vekst innenfor digitalisering i Norge.

Det skriver ÅF i en pressemelding.

Mometo fokuserer på IKT rådgivning og prosjektledelse for kunder innen energi, helse og offentlig sektor. Selskapet har en sterk posisjon i Trondheims-regionen, og de tre største kundene er Helse Midt-Norge, NTNU og TrønderEnergi.

- Tjenester innen digitalisering er et av våre prioriterte satsingsområder og med kjøpet av Mometo skaper vi en god plattform for videre vekst på området. Etterspørselen etter kompetanse som kan være med å drive digital omstilling i offentlig og privat sektor er sterk, og sammen med Mometo styrker vi tilbudet vårt i Midt-Norge og mot nye sektorer, sier Rune Hardersen, administrerende direktør for ÅF i Norge.

Det er store muligheter for realisering av synergier med ÅFs virksomhet innenfor digitale løsninger, energi og infrastruktur.

- Vi er glade for å bli en del av ÅF. Markedet for våre tjenester vokser i Trondheims-regionen, og samarbeidet med ÅF styrker våre muligheter innenfor infrastruktur- og helseprosjekter, sier Morten Rosmæl, administrerende direktør i Mometo og Martin Engan, styreleder i Mometo.

Selskapet har en årlig omsetning på 35,5 millioner kroner og 14 ansatte i Trondheim.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår