AF Gruppen utvikler og bygger i ny bydel i Halmstad

 
AF Gruppen utvikler og bygger i ny bydel i HalmstadKvartalet Stadsgården kommer til å ramme inn et hyggelig og delvis innglasset gårdsrom. Illustrasjon: Fredblad arkitekter.
AF Bygg Syd, et datterselskap i AF Gruppen, har fått i oppdrag å bygge andelsboliger i en helt ny bydel i Halmstad, sørvest i Sverige.

Kontrakten er verdt 170 MSEK kroner, ekskl. mva. Kvartalet Stadsgården bygges i den nye, sentrale bydelen Västra Förstaden, med gangavstand til restauranter, butikker, naturen og havet.

Oppdragsgiver er AF Projektutveckling i partnerskap med eiendomsutviklerne Wood & Hill. Etappe 1 av Stadsgården omfatter 63 arkitekttegnede andelsboliger, hvorav tre er såkalte town houses, toetasjes rekkehus som er i integrert i eiendommen.

– Etterspørselen etter leilighetene har vært god, og vi er stolte og glade over å være først ut med byggestart i Västra Förstaden, sier Bård Frydenlund, konserndirektør for AF Gruppen Sverige, i en pressemelding.

Innflytting i Stadsgårdens første etappe er planlagt til andre kvartal 2022. Salgsstart for trinn 2 vil bli senere i 2020. Bydelen Västra Förstaden i Halmstad kommer til å vokse til rundt 450 nye boliger over en femårsperiode.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår