AF Gruppen utvider Helsfyr Hotell for Eiendomsspar

 
AF Gruppen utvider Helsfyr Hotell for Eiendomsspar
AF Gruppen har inngått avtale med Eiendomsspar om bygging av ny fløy og ombygging av Scandic Helsfyr hotell.

Hotellet skal påbygges med en ny fløy på ni etasjer og kjeller med parkering. I tillegg skal flere etasjer i eksisterende hotell ombygges. Hotellet vil når det står ferdig ha 450 hotellrom hvorav 197 er nye, utvidet møte- og konferansesenter, ny spisesal og ny hovedinngang.

Kontrakten blir gjennomført som en totalentreprise og har en verdi på 234 MNOK eks mva. Byggestart er 1. kvartal 2019 med ferdigstillelse sommeren 2020.

- AF Gruppen var med å utvide Helsfyr hotell da det ble rehabilitert for om lag ti år siden. Derfor er det ekstra hyggelig å bli valgt igjen av Eiendomsspar. Hotellet ligger på Helsfyr hvor også AF Gruppen har sitt hovedkontor, og kapasitetsutvidelsen vil bidra til ytterligere utvikling av området. Vi ser frem til å samarbeide tett med Eiendomsspar, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår