AF Gruppen med sterk vekst og lavt sykefravær

 
AF Gruppen med sterk vekst og lavt sykefraværAF Gruppens arbeid med riving av Loran-C i Vesterålen. (Foto: AF Gruppen/Fartein Rudjord)
AF Gruppen hadde en omsetningsvekst på 46 prosent første kvartal og sykefravær på 3,5 prosent. Målet er sykefravær på under tre prosent.
AF Gruppen hadde en omsetning i første kvartal i år på 3 883 millioner kroner. Dette tilsvarer en omsetningsvekst på 46 prosent. 
 
Systematisk jobb med sykefraværet
De arbeider blant annet systematisk og målrettet for å unngå arbeidsrelatert fravær. Målsettingen er å ha et totalt sykefravær på under 3 prosent. Sykefraværet for første kvartal var 3,5 prosent.
 
Resultat før skatt ble 194 millioner kroner i første kvartal. 
AF stiller de samme strenge sikkerhetskravene til alle samarbeidspartnere og leverandører som til egne medarbeidere og tall fra underleverandørene inkluderes i skadestatistikken. 
Sverige er etablert som nytt virksomhetsområde i AF Gruppen fra 1.januar 2018. Virksomhetsområdet består av enhetene Kanonaden Entreprenad med datterselskaper, Pålplintar, AF Härnösand Byggreturer, AF Bygg Göteborg, AF Bygg Syd og AF Projektutveckling.
- AF Gruppen starter 2018 med solid vekst i både Norge og Sverige. Vi trenger kontinuerlig påfyll av nye kollegaer og opplever stor interesse for både AF Gruppen og vår næring. Nylig publiserte Universum og Karrierebarometeret undersøkelser som viste at ingeniørstudentene opplever AF som den mest attraktive arbeidsgiveren blant entreprenørene i Norge, sier konsernsjef Morten Grongstad i AF Gruppen.
-Det er en del av AF-kulturen å være nysgjerrig og se etter nye løsninger. Mulighetene for innovasjon og bruk av digitale verktøy i byggeprosessen er nesten ubegrensede. Forbedring av eksisterende prosesser er en naturlig del av vår prosjektdrift og nøkkelen til økt produktivitet og kvalitet. Samtidig gjør innovasjon og digitalisering oss mer attraktive som arbeidsgiver for de skarpeste hodene. For å styrke konkurransekraften ytterligere, har AF bygget en organisasjon som arbeider dedikert med å øke innovasjons- og digitaliseringstakten samt å legge til rette for nye forretningsmodeller. AF har også, i samarbeid med OBOS, etablert en egen venture-satsing rettet mot innovative oppstartsselskaper i bygg- og anleggsbransjen. Ambisjonen er å legge til rette for at gode teknologiløsninger kan realiseres, sier konsernsjefen.
 
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår