AF Gruppen ferdigstiller arbeidene under Ekeberg

 
AF Gruppen ferdigstiller arbeidene under EkebergArbeidene som AF Gruppen nå skal gjøre starter opp i september 2018, og vil ha ca. ett års varighet. (Foto: AF Gruppen).
AF Gruppen er innstilt som entreprenør av Bane NOR til å ferdigstille bygg- og anleggsarbeidene etter Drill & blast-kontrakten på Follobanen.
Arbeidene inkluderer gjenstående grunn- og betongarbeider for inngående Østfoldbane, samt Follobanen fra TBM-entreprisen til dagsonen ved Middelalderparken. Arbeidene omfatter blant annet etablering av drenering, bygging av pumpebasseng, underbygning og lining, samt portaler i tunnelsystemet.
Arbeidene starter opp i september 2018 og vil ha ca. ett års varighet.
Avtalen har en verdi på ca. 400 millioner kroner.
 
– AF Gruppen er godt fornøyd med å få tillit fra Bane NOR om å ferdigstille de krevende arbeidene. Vi ser frem til videre samarbeid om å ferdigstille arbeidene så raskt som mulig innenfor de rammer som hensynet til sikkerhet og miljø tillater, sier Morten Grongstad, konsernsjef AF Gruppen, i en pressemelding.
 
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår