AF Gruppen bygger Storebukta for Solon Eiendom

 
AF Gruppen bygger Storebukta for Solon EiendomStorebukta består av 67 leiligheter fordelt på to bygg med underliggende kjeller og 13 townhouse. (Foto: AF Gruppen).
AF Gruppen har inngått avtale med Solon Eiendom om å bygge Storebukta, et boligprosjekt bestående av 80 boliger på Kolbotn.
Storebukta består av 67 leiligheter fordelt på to bygg med underliggende kjeller og 13 townhouse. Prosjektet ligger sentralt i Kolbotn sentrum i Oppegård kommune.
 
 
Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise og vil ha en verdi på cirka 240 millioner kroner. Prosjektet har allerede solgt godt og prosjekteringen starter umiddelbart. Oppstart bygging er planlagt fra tredje kvartal 2018. Ferdigstillelse er forventet tredje kvartal 2020.
- Storebukta ligger sentralt plassert på Kolbotn med kort gåavstand til torget og togstasjonen. Solon Eiendom er en ny kunde for AF Gruppen. Vi ser frem til å samarbeide med dem om å bygge attraktive leiligheter og townhouse i et populært boligområde, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen, i en pressemelding.
 
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår