Aero stålpipe

 
Aero stålpipeBildet: - Aero stålpipe har deler som er ferdig sammensatt på fabrikk, og består således av færre deler som må monteres sammen på byggeplass, skriver Pipe Eksperten as i en pressemelding.
Nyere bygg er vesentlig tettere enn tidligere, og det er derfor behov for en egen kanal inn i ildstedet med forbrenningsluft. I Aero stålpipe, er denne kanalen innebygd i pipen.

- Aero stålpipe har deler som er ferdig sammensatt på fabrikk, og består således av færre deler som må monteres sammen på byggeplass, skriver Pipe Eksperten as i en pressemelding.

- Innerrøret i pipa er av høykvalitets, syrefast stål AISI 316L og ytterrøret er av rustfritt stål AISI 304L. Isolasjonen er 30mm mineralull. Skjøtene mellom rørene er tette og stabile, og det er helt unødvendig med låsebånd i skjøtene, heter det videre i pressemeldingen.

Aero stålpipe leveres med innvendig rør i Ø130mm, Ø150mm, Ø180mm, Ø200mm og Ø250mm og med en utvendig overflate i sort, grå, hvit, blank eller børstet stål. Det leveres bend, slik at man kan trekke pipen sideveis, og det leveres t-stykker for montering av flere ildsted på samme pipe (maks to).

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår