Administrerende direktør

 
Administrerende direktør
GK Elektro har siden etableringen i 2014 vokst raskt. På drøye tre år har selskapet vokst til å bli en av Norges fem største bedrifter innen elektrofaget.

Område: GK Elektro
Arbeidssted: Oslo

Vi søker nå en administrerende direktør til å lede og videreutvikle selskapet frem mot det langsiktige målet om å bli Norges ledende elektroentreprenør. Vi ser etter deg med solid ledererfaring fra tekniske miljøer og prosjekttunge virksomheter. Du er strategisk sterk, har erfaring med endringsledelse og vekst, og er en god relasjonsbygger internt og eksternt.

Den riktige kandidaten har svært sterk kommersiell og kontraktuell forståelse, stor gjennomføringskraft, og motiveres av å videreutvikle et selskap i vekst.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Christian Albertsen tlf. 932 92 243. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Søknader med CV sendes snarest til https://visindi.no/jobbsoknad/5585/

Søknadfrist snarest.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår