ABB viser frem nye lastskillebrytere

 
ABB viser frem nye lastskillebrytere
ABB viser frem en videreutvikling av lastskillebrytere i OT serien. - Vi har gleden av å kunne tilby skillebrytere til DC applikasjoner helt opp til 1500VDC som tåler strømmer opp til 4000A og 176kA peak, skriver ABB i en pressemelding.

Fabrikken i Finland, lokalisert i Strömberg parken i Vaasa, har en lang historie og mye erfaring på brytere. Nå vises frem de nye skillebryterene, et produkt som har blitt tatt frem på bakgrunn av stor etterspørsel fra markedet og det grønne skiftet. Disse er enkle å installere på grunn av modulært design og små byggestørrelser. Du kan også stole på at de sørger for høy sikkerhet og beskyttelse i ekstreme miljøer.

En skillebryter kan ikke betjenes med last, men i åpen stilling sørger den for tilstrekkelig isolasjon i henhold til krav som gjelder for sikker frakobling av spenningsførende ledere.

- Vi har nå skillebrytere med merkeverdiene 1500V DC 1600A – 2500A, og avhengig av type kobling kan bryteren belastes opp til 4000A med 176kA peak. Alt av tilbehør som tidligere har vært tilgjengelig på våre lastskillebrytere kan også brukes på skillebryterne. Alt av tilbehør som tidligere har vært tilgjengelig på våre lastskillebrytere kan også brukes på skillebryterne, fortsetter ABB i pressemeldingen.

Nøkkelegenskaper:

  • 1500V DC på 2 poler
  • Opp til 4000A
  • Ipeak opp til 176kA
  • Benfestene kan rotéres 45 og 90⁰
  • Bryteren har synlige kniver
  • Håndtaket kan låses av med opptil 3 hengelåser
  • Kan monteres vertikalt, horisontalt og opp ned
  • DNV GL, CCC og BV sertifikat tilgjengelig
  • Elektrisk forrigling som hindrer betjening under uønskede betingelser
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår